Εγώ το πιστεύω στ’ αλήθεια οτι χρειάζεται μια σημαντική ποσότητα μαγείας για να μπορέσει κάποιος να δημιουργήσει τόσο ρεαλισμό με τα πινέλα του.
Ο γεννημένος στο Τελ-Αβίβ και κάτοικος Νέας Υόρκης πια, ζωγράφος Yigal Ozeri, δημιουργεί φωτορεαλιστικά πορτραίτα γυναικών (συνήθως νωχελικά ξαπλωμένων) σε υπέροχα φυσικά τοπία και καταφέρνει να αποτυπώσει στον καμβά, τις σκιές, τα χρώματα, τα φώτα και τις γραμμές τους με τρομαχτική αυθεντικότητα.
Οργανικές ζωγραφιές. Αληθινές. Μαλλιά και φορέματα που κουνιούνται με τον άνεμο. Τον άνεμο της ζωγραφιάς. Που δεν τον ακούς, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά αν κοιτάξεις για λίγη ώρα την δουλειά του Yigal μπορεί να τον αισθανθείς και στα δικά σου μαλλιά.
Μαγικά.
boo!